Zaščita pred klopi in komarji

AKTUALNO

April 15, 2018
Razprodaja otroških oblačil
več...


ALI STE VEDELI

da se klopi ne izležejo okuženi, okužijo se preko hranjenja okuženih živali in stikom z drugimi klopiZaščita pred klopi in komarji

KLOPEX - varno v naravo

Podjetje KLOPEKS d.o.o., ki zastopa blagovno znamko KLOPEX, je podjetje, ki ponuja oblačila za delo, šport in prosti čas z zaščito pred ugrizi klopov, piki navadnih in tigrastih komarjev, mušic in nekaterih drugih žuželk (več o lastnostih oblačil - klik na brošuro).

Od meseca novembra 2011 naprej dalje je oblačila možno naročiti osebno, po telefonu ali preko spletne strani.

Ideja in tehnologija obdelave je plod slovenskih strokovnjakov s področja tekstilne tehnologije. Potrjeno z vsemi potrebnimi certifikati in testi (glej reference, certifikate). Sodelujemo z vodilnimi svetovnimi družbami na področju tekstilne tehnologije.

Oblačila iz naravnih materialov in udobnih krojev so namenjena vsem, ki se veliko gibljejo v naravi in so pri delu, rekreaciji ali kako drugače izpostavljeni nevarnim boleznim, ki jih prenašajo klopi in komarji ter alergijam zaradi pikov.

V podjetju nas žene želja po inovativnosti, kakovosti, učinkovitosti in novih izzivih.

Naše vrednote

Izpolnjujemo svoje obljube, spoštovanje do strank, verodostojnost, poslovnost,…

Naši cilji

  • ponuditi najvarnejšo in neškodljivo zaščito,
  • informirati uporabnike o novi vrsti zaščite,
  • zadovoljstvo uporabnikov,
  • pokrivanje širšega slovenskega tržišča,
  • težnja k vedno novim izboljšavam in idejam.
Naša vizija

Izboljšati kakovost življenja v smislu zaščite in varnosti na področju preživljanja prostega časa v naravi, športa in dela, zmanjšati obolevnost za boreliozo in klopnim meningitisom, ponuditi najenostavnejšo učinkovito zaščito proti nevarnim žuželkam,…