Zaščita pred klopi in komarji

AKTUALNO

April 15, 2018
Razprodaja otroških oblačil
več...


ALI STE VEDELI

da klopi ne letijo, skačejo ali se premikajo s pomočjo vetra, temveč čakajo na žrtev v zasediZaščita pred klopi in komarji

KLOPEX certifikat in tehnična dokumentacija

Zaščita pred komarji

Pridobljen je certifikat proizvajalca št.: 2011-1715-01 z dnem 28.11.2011.

Mnenja uporabnikov

Pred začetkom realizacije projekta smo oblačila ponudili določenim ljudem, ki se veliko gibljejo po gozdovih in so po lastnih navedbah bolj dovzetni za ugrize klopov. Ker smo želeli učinkovitost temeljito preveriti, smo s testiranjem pričeli že pred nekaj leti. Testi so se izkazali za zelo uspešne, saj smo od testnih uporabnikov dobili zelo pozitivne odzive. Vsi, ki so bili vključeni v testiranje, izdelke redno uporabljajo še naprej in so z njimi zelo zadovoljni.

Tudi ekipa Klopex redno uporablja izdelke za zaščito v naravi.

Vse osebe in njihove izjave so resnične in niso izmišljene ali zapisane z namenom zavajanja.


Pavla G.

Oblačila Klopex sem pričela testirati pred kakšnim letom. Ker se dosti gibljem po gozdu in se klopi kar "limajo" name, sem prej uporabljala repelente, ki sem jih nanašala neposredno na kožo. Ideja o oblačilih za preganjanje žuželk se mi je zdela odlična, zato sem, najprej z dvomom, začela uporabljati oblačila Klopex. Ker se je izkazalo, da zadeva deluje, od takrat naprej vedno, ko grem v gozd, uporabljam oblačila Klopex. Moram se pohvaliti, da od takrat še nisem dobila klopa. Oblačila svetujem vsem, ki se gibljejo v naravi, saj se s tem tudi zaščitimo pred raznimi boleznimi.

Maja K.

Oblačila Klopex sem preizkusila in sem bila z učinkovanjem zelo zadovoljna. Zato sem večjo količino oblačil naročila tudi za novoletna darila za svoje poslovne partnerje, ki pa so bili nad izdelkom naravnost navdušeni.
Oblačila zato priporočam vsem, tudi podjetnikom, ki želijo svoje stranke nagraditi z inovativnim darilom.

Marija V.

Klopex oblačila so super. Redno jih uporabljam, saj dosti časa preživim v gozdu. Sama sem tudi že imela boreliozo in strah pred klopi je bil še toliko večji. Sedaj me ne skrbi več. Po vrnitvi iz gozda se še vedno dobro pregledam, a odkar uporabljam oblačila Klopex, se le redko najde kakšen klop, pa še to na oblačilih, ki niso obdelana. Pred pričetkom testiranja so me posvarili, da zadeva ne bo najbolje delovala pri nekaterih bolj agresivnih mušicah, vseeno pa oblačila preženejo nadležne mušice, ki nagajajo pri popoldanskem delu na vrtu. Ocena 5.

Barbara L.

Ker nikakor ne maramo raznih razpršilcev na koži oz. oblačilih, smo bili klopexovih oblačil nadvse veseli. Ker večino časa preživimo ob gozdu in vodi, kjer je klopov, komarjev in drugega mrčesa ogromno, se vedno oblečemo v vsaj en kos tega oblačila in moram reči, da v enem letu nihče od nas ni dobil klopa, prav tako pa je občutno manj pikov komarjev. Oblačila so narejena iz prijetnega materiala, ki se prileže vsakomur. Klopex izdelke priporočam vsem, sploh majhnim otrokom, tudi tistim, ki so opravili cepljenje. Klopex je res super.